Agenda

Allstars the Musical 15 nov 2018 - 17 nov 2018

Allstars the Musical

Na de film en de TV serie komt het succesverhaal van ‘ALL STARS’ ook naar de Nederlandse theaters. De musicalversie van het verhaal over vriendschap en onbezorgde voetbaluurtjes met muziek van Thomas Acda.

Meer informatie
Black Friday 23 nov 2018

Black Friday

Speciale koopavond tot 20.00 uur.

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Informeer bij de desbetreffende winkels naar hun acties en voorwaarden

More information
Podium Victorie 26 nov 2018 - 28 feb 2019

Podium Victorie

Podium Victorie het Poppodium van Alkmaar! Boek uw overnachting rechtstreeks via ons eigen boekingssysteem en ontvang bij inchecken, op vertoon van uw tickets, 5% korting op uw overnachting.

Meer informatie
De Gouden Eeuw van Alkmaar 4 dec 2018 - 30 apr 2020

De Gouden Eeuw van Alkmaar

In de Gouden Eeuw van Alkmaar kom je in een zaal vol pracht en praal. Laat je overrompelen door topstukken van oude meesters als Jacob Cornelisz van Oostsanen, Maarten van Heemskerck, Willem van de Velde (de Oude), Gerard van Honthorst en Pieter Jansz Saenredam. Van Caesar van Everdingen, de grootste schilderij uit Alkmaar ooit, zijn negen werken -waaronder twee imposante schuttersstukken- te zien. De schilderijen worden vergezeld door een bijzondere collectie meubels, pronkzilver en zeventiende-eeuws glaswerk.

Meer informatie
Winter Fair 15 dec 2018 - 16 dec 2018

Winter Fair

Op 15 en 16 december vindt in de Alkmaarse Oude Stad de gezellige Winter Fair plaats.
Op het Waagplein, in de Hekelstraat en in het Fnidsen vind je de leukste kraampjes om kerstcadeautjes bij elkaar te shoppen. Er is ook een levende kerststal, livemuziek en veel meer.

Meer informatie
TEDx Alkmaar 21 jan 2019

TEDx Alkmaar

TEDx komt voor het eerst naar Alkmaar! Nederlanders ontmoeten Internationale sprekers!

Meer informatie