Agenda

Brugtheatherfestival: Overbruggen 3 dec 2017 - 4 feb 2018

Brugtheatherfestival: Overbruggen

Kom op zondag 3 december naar de tweede keer ‘OverBruggen'..  Iedere eerste zondag van de maand spelen er één of twee voorstellingen in een intieme setting op en rondom de Platte Stenenbrug te Alkmaar. De aftrap is op zondag 5 november en dat belooft meteen een bijzondere middag te worden.

  • zondag 3 december 2017
  • zondag 7 januari 2018
  • zondag 4 februari 2018
Meer weten
Kerstmarkt 14 dec 2017 - 17 dec 2017

Kerstmarkt

De Kerstmarkt in Alkmaar is amusement voor jong en oud. Het is daarom een uitstekend uitje voor het hele gezin, maar ook geschikt voor romantisch tripje voor twee of juist als uitstapje voor een hele vriendengroep. Voor iedereen is er iets te zien, te doen en te proeven.

Meer weten
Rommelmarkt 14 jan 2018

Rommelmarkt

Oergezellige rommelmarkt in de wielerbaan. Ruim 240 standhouders bieden 2e hands spullen aan, u kunt het zo gek niet bedenken of u zult het vinden op de markt bv. gereedschap, huishoudelijke spullen, dames,-heren- en kinderkleding, speelgoed, boeken, l.p.’s, antiek, brocante, curiosa enz. enz.

Meer info
Egmond Wandel Marathon 27 jan 2018 - 28 jan 2018

Egmond Wandel Marathon

Voor vele wandelaars is de Egmond Wandel Marathon tegen reuma hét begin van het nieuwe wandeljaar. De weersomstandigheden zijn nooit hetzelfde; het kan sneeuwen en koud zijn maar ook lenteachtig met een heerlijk zonnetje. Eén ding is in ieder geval altijd hetzelfde: het prachtige parcours langs het Noordzeestrand en door het Noordhollands Duinreservaat. Kies je voor de Noordroute, dan wandel je naar Bergen aan Zee. Wil je liever richting Castricum aan Zee wandelen, kies dan voor de Zuidroute. 

Meer weten
Hielander Whisky Festival 9 feb 2018 - 10 feb 2018

Hielander Whisky Festival

Les over whisky te weten komen, proeven, ruiken en dat in een historische ambiance van een 500 jaar oude kerk. Kleur, geur en smaak zijn de belangrijkste ingrediënten voor een proeverij van klasse. U krijgt uitleg over de whisky’s en over de distilleerderijen waar deze geproduceerd worden. Ook andere onderwerpen komen aan de orde, zoals productieproces, kenmerken van whisky’s, hout en vaten, water en turf, ketels en andere technische aspecten. De entreeprijs bedraagt 35 euro per persoon (vanaf 18 jaar).

Meer weten
Groet uit Schoorl run 11 feb 2018

Groet uit Schoorl run

De Groet uit Schoorl Run trekt op de tweede zondag van februari jaarlijks een grote stroom lopers naar deze Noord-Hollandse badplaats. Iedere hardloopliefhebber wil dit grote loopspektakel meemaken.

 

Meer weten