Contact

U vindt ons hotel nabij het centrum van Alkmaar, aan de Geestersingel. Het hotel is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.
Direct naast het hotel vindt u een parkeerplaats waar u op basis van beschikbaarheid voor € 17,50 per nacht kunt parkeren. 

 

Amrâth Hotel Alkmaar

Geestersingel 15, 1815 GA Alkmaar
T: 072 518 6186
E: Info@amrathalkmaar.nl 

Contactformulier

Mocht u een vraag of een verzoek hebben, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst.

Locatie & Algemene informatie

Parkeren

Amrâth Hotel Alkmaar beschikt over een betaalde parkeerplaats direct naast het hotel gelegen, op basis van beschikbaarheid. Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren. Daarnaast beschikt het hotel over 2 laadpalen voor electrische auto's, eveneens op basis van beschikbaarheid bij aankomst. Er geldt een tarief van € 16,50 per auto per nacht.

Parkeergarage Singel ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel. Hier geldt een dagtarief van € 17,50 per auto per dag. Het is tevens mogelijk om te parkeren in APCOA Parking Grote Kerk (Bagijnenstraat 13-15, 1811 KA Alkmaar – centrum). 

Voor overige parkeergarages in de buurt van het hotel raadpleeg Parkeerservice Alkmaar of volg de P-route, deze route wordt vanaf de ring Alkmaar tot hartje centrum aangegeven.

Openbaar vervoer

Amrâth Hotel Alkmaar ligt tussen het stadshart en het Centraal Station. Diverse buslijnen stoppen voor het hotel. Zo neemt u bijvoorbeeld buslijn 167 en stapt u uit bij halte ‘Bergerhout’. Raadpleeg 9292ov voor de actuele vertrektijden.

Een wandeling vanuit het Centraal Station duurt ongeveer 10 minuten.

Huisdieren

Honden zijn toegestaan tegen een tarief van €17,50 per nacht. Indien u uw hond meeneemt naar ons hotel, dient u dit aan te geven bij het maken van uw reservering. Wij beschikken namelijk over een beperkt aantal kamers waarop huisdieren zijn toegestaan.

Betalen

Wij ontvangen geen contant geld.