Boek uw kamer
Promotiecode?
  • Beste prijsgarantie
  • Geen boekingskosten
  • Gratis Wi-Fi
  • 100% veilig boeken

Kamers & Suites

Amrâth Hotel Alkmaar beschikt over 89 kamers, 5 Junior Suites en één Suite. Onze kamers zijn klassiek ingericht en voorzien van de hedendaagse moderne faciliteiten. Je kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi (WLAN) en de koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Voor overige kamerverzoeken, wensen of gastbenodigdheden, bijvoorbeeld ons 'Kussenmenu'  zijn wij je graag van dienst.

Deluxe kamers

Onze Deluxe Kamers zijn van alle standaard gemakken voorzien. Wij bieden je comfort en service. Tevens zijn enkele kamers zeer geschikt voor gasten welke mindervalide zijn. Extra bed mogelijk.

25 m² 2 x 1 persoonsbed 2 personen Wi-Fi Bad- en douchecombinatie Koffie- en theefaciliteiten Kluis op laptopformaat
Boek deze kamer

Deluxe kamer met balkon

Onze Deluxe Kamers zijn van alle standaard gemakken voorzien en beschikken over een heerlijk balkon. Wij bieden je comfort en service. Extra bed mogelijk.

25 m² 2 x 1 persoonsbed 2 personen Wi-Fi Zithoek Bad- en douchecombinatie Koffie- en thee faciliteiten Kluis op laptopformaat
Boek deze kamer

Deluxe driepersoonskamer

De Deluxe driepersoonskamer van 25 m² zijn van alle standaard gemakken voorzien.  Wij bieden je comfort en service.

40 m² 3 x 1 persoonsbed 3 personen Wi-Fi Bad- en douchecombinatie Koffie- en theefaciliteiten Kluis op laptopformaat
Boek deze kamer

Junior suites

Onze Junior suites zijn in klassieke en stijlvol ingericht. De Junior Suite beschikt over een heerlijk balkon of whirlpool. Extra bed is mogelijk.

32,5 m² 2 x 1 persoonsbed 2 personen Wi-Fi Zithoek Douche Bad of whirlpool Nespresso machine Kluis op laptopformaat
Boek deze kamer

Suite

De suite is een zeer ruime kamer met veel lichtinval, bestaande uit 2 kamers. De slaapkamer is afzonderlijke van de woonkamer. De suite beschikt over een geweldig balkon over de gehele lengte van de kamer en kan zowel vanuit het woon- als slaapgedeelte betreden worden.

60 m² 2 x 1 persoonsbed 2 personen Wi-Fi Zithoek Douche Whirlpool Nespresso machine Kluis op laptopformaat
Boek deze kamer

Mindervalide kamer

Onze mindervalide kamer is speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers voor een comfortabel en veilig verblijf. Met de extra hulpstukken en ruimte is ook jouw verblijf van alle gemakken voorzien.

25 m² 2 x 1 persoonsbed 3 personen Wi-Fi Zithoek Bad- en douchecombinatie Koffie-en theefaciliteiten Kluis op laptopformaat
Boek deze kamer