Lounge

Bij Amrâth Hotel Alkmaar kunt u genieten van een van een royaal ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt, hier gaat uw dag goed van start.

Lees de Covid-19 protocollen van Amrâth Hôtels

 

'Le Good Morning Amrâth' ontbijt

Geniet van een kop koffie, gevarieerd assortiment aan verse broodjes, vers fruit, yoghurt en/of een overheerlijke uitsmijter. Vraag het personeel naar de overige ontbijt mogelijkheden, wij helpen u graag!

Het ontbijt wordt dagelijks voor u geserveerd van 06:30 – 10:30 uur

Helaas hebben wij door de geldende Corona-maatregelen het ontbijtbuffet moeten vervangen voor ontbijtpakketten. U kunt deze bestellen bij de receptie en op de afgesproken tijd afhalen bij het Pick Up Point.

 

 

 

 

Lounge

Bij Amrâth Hotel Alkmaar kunt u genieten in onze authentiek ingerichte hotelbar, uitkijkend op het prachtige stadspark. Hier kunt u overdag genieten van het lezen van een tijdschrift of de krant met een heerlijke kop koffie van onze eigen gebrande koffie bonen. ’s Avonds kunt u diverse gezelschapsspellen spelen, kijkend naar een tv-programma en voorzien worden van uw favoriete aperitief met een heerlijke snack.

Bekijk onze barkaart

Helaas hebben wij door de geldende Corona-maatregelen tot 15 januari 2022 het restaurant en de bar/lounge moeten sluiten. U kunt alleen gebruik maken van ons Pick Up Point.