Lounge

Vanuit het Pick Up Point bieden wij ontbijt en een variatie aan lunch- en dinergerechten, drankjes en versnaperingen aan waar u van kunt genieten in uw hotelkamer.

TO GO menukaart

Lees de Covid-19 protocollen van Amrâth Hôtels

De informatie op onze website is voor het laatste geüpdatet op 29-04-2021

Eten & drinken afhalen bij ons Pick Up Point

Eten & drinken afhalen bij ons Pick Up Point

Tot en met 26 mei 2021 is ons restaurant gesloten en is er geen roomservice beschikbaar. Als alternatief hebben wij een speciaal Pick Up Point ingericht voor het afhalen van eten en drinken. Vanuit het Pick Up Point bieden wij ontbijt en een variatie aan lunch- en dinergerechten, drankjes en versnaperingen aan waar u van kunt genieten in uw hotelkamer.

Door samenwerkingen met lokale restaurants Eetcafé Pluim en Restaurant Abbys bieden wij van woensdag tot en met zondag diner.

Menukaart Pluim Menukaart Abbys

De gerechten worden afgehaald bij ons Pick Up Point en genuttigd in uw kamer. 

'Le Good Morning Amrâth' ontbijt

'Le Good Morning Amrâth' ontbijt

Geniet van een kop koffie, gevarieerd assortiment aan verse broodjes, vers fruit, yoghurt en/of een overheerlijke uitsmijter. Vraag het personeel naar de overige ontbijt mogelijkheden, wij helpen u graag!

Het ontbijt wordt dagelijks voor u geserveerd op:

  • Maandag tot en met vrijdag 06:30 – 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag 07:30 – 11:00 uur

Het ontbijt wordt afgehaald bij ons Pick Up Point en genuttigd in uw kamer.

Bovenstaande informatie kan afwijken wegens Corona maatregelen.

 

 

Lounge

Lounge

Bij Amrâth Hotel Alkmaar kunt u genieten in onze authentiek ingerichte hotelbar, uitkijkend op het prachtige stadspark. Hier kunt u overdag genieten van het lezen van een tijdschrift of de krant met een heerlijke kop koffie van onze eigen gebrande koffie bonen. ’s Avonds kunt u diverse gezelschapsspellen spelen, kijkend naar een tv-programma en voorzien worden van uw favoriete aperitief met een heerlijke snack.

Bekijk onze barkaart

Bovenstaande informatie kan afwijken wegens Corona maatregelen.