• It's Summer Time Amrâth Hotels Summer zomeractie korting

It's Summer time bij Amrâth Hotel Alkmaar

Laat de zomer tot leven komen in Amrâth Hotel Alkmaar en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Alkmaar te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Amrâth Hotel Alkmaar. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

Langs de prachtige grachten van Alkmaar vind je talloze restaurants en cafés die je verwelkomen tijdens de zomer. De binnenstad straalt een warme en gezellige ambiance uit, waardoor dineren hier een betoverende culinaire ervaring wordt!

Genieten tijdens de zomer

Geniet van onze zomerspecial voor 2 personen. Bestel je Korenwolf Witbier of Será Amrâth en ontvang een portie heerlijk borrelgarnituur van het huis! Kom langs en proef de zomerse gezelligheid.

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Alkmaar gebruiken? De medewerkers van Amrâth Hotel Alkmaar raden de volgende activiteiten aan:

  • Alkmaar kaasmarkt - De kaasmarkt in Alkmaar is een levendige traditie die teruggaat tot de 16e eeuw. Elke vrijdagochtend komen kaasboeren samen op het Waagplein om de kazen te verhandelen. Als bezoeker geniet je van de kleurrijke markt en het proeven van ambachtelijke kazen. terwijl je leert over de rijke geschiedenis van deze Nederlandse traditie. 
  • Zomer festival  Alkmaar - Ontdek de bruisende zomerse festivals in Alkmaar, variërend van muziek- en foodtruckfestivals tot culturele evenementen. Deze festivals vinden voornamelijk plaats van woensdag 10 juli tot en met maandag 15 juli 2024. Geniet van live muziek, lekker eten en een levendige sfeer onder de zon.
  • Lichtjesavond Alkmaar -  Tijdens de Lichtjesavond Alkmaar  zal de binnenstad Alkmaar verlichten met talloze kaarsen en lichtjes. Je kunt genieten van verschillende optredens en marktkraampjes. Het evenement vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2024.