Magische kerst bij Amrâth Hotel Alkmaar

Laat de kerstmagie tot leven komen in Amrâth Hotel Alkmaar en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Alkmaar te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

 

Overnachten tijdens de kerst

Profiteer van vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt. 

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de kerst

Langs de prachtige grachten van Alkmaar zitten ontelbaar veel leuke en intieme restaurantjes waar je terecht kunt tijdens de kerstdagen. De binnenstad heeft mede door de kerstverlichting in het centrum een warme en gezellige sfeer. 

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Alkmaar? De medewerkers van Amrâth Hotel Alkmaar raden de volgende activiteiten aan:

  • Noord-Hollands Wintercircus 2023 - Van zaterdag 23 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 kun je genieten van indrukwekkende acts van internationale topartiesten. Deze show vindt plaats in het recreatiegebied ‘Park van Luna’.
  • Het Kersthuis in Alkmaar - De Grote Kerk in Alkmaar wordt van maandag 11 december 2023 tot en met maandag 8 januari 2024 omgetoverd tot een magisch kersthuis! Ervaar een unieke kerstbeleving door de prachtige kerstmarkten te bezoeken die zich bevinden in en rond de kerk.
  • Acoustic Christmas van 3JS - Hét concert om het jaar met een positief gevoel af te sluiten! Op woensdag 20 december 2023 geven de 3JS een concert met diverse kerstnummers van de afgelopen 100 jaar.