Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben. Bij Amrâth Hotel Alkmaar is betaald parkeren simpel en handig geregeld. Het hotel biedt gasten de mogelijkheid om te parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Dankzij de centrale ligging van het hotel ben je binnen enkele minuten in het charmante centrum van Alkmaar, waar je kunt genieten van de historische grachten en gezellige terrasjes. Parkeren bij het hotel is gemakkelijk, zodat je volop kunt genieten van je verblijf in Alkmaar zonder gedoe met parkeren.

Betaald parkeren

Amrâth Hotel Alkmaar beschikt over een eigen parkeerplaats met 26 parkeerplekken en 2 parkeerplaatsen met elektrische laadpalen. De parkeerplaats bevindt zich voor het hotel en het parkeren op deze parkeerplaats is tegen betaling.

Na aankomst bij de parkeerplaats is het van belang om je aan te melden bij de receptie voor toegang tot de parkeerplaats. Het is niet mogelijk om één parkeerplaats van te voren te reserveren, deze zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid.

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Amrâth Hotel Alkmaar bevinden zich op het volgende adres: Geestersingel 15, 1815 GA Alkmaar.

Voer bovenstaand adres in de navigatie in of volg de routebeschrijving. Volg de borden op de A1 richting Amsterdam volg daarna de A9 richting Alkmaar. Vervolg daarna jou route via de afslag N242 richting Alkmaar volg de N9 naar het centrum.

Sla rechtsaf naar de Heldersweg N9. Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Kennermerstraatweg. Volg de Kennemerstraatweg tot aan de Geestersingel 2.  Amrâth Hotel Alkmaar bevindt zich aan jouw linkerkant.
 

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend.  

  • APCOA Parking Grote Kerk Alkmaar 
  • Parkeerterrein Metiusgracht 
  • Parkeergarage Noordwest ziekenhuisgroep Alkmaar 
  • Parkeergarage de Vest