Verblijf met het hele gezin in Amrâth Hotel Alkmaar!

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden? Bezoek het gezelllige Alkmaar!

Amrâth Hotel Alkmaar, is centraal gelegen en is de ideale locatie voor je gezin!

Overnachten in Alkmaar

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemat
KleurplaatKleurpotloden

 

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Alkmaar? De medewerkers van Amrâth Hotel Alkmaar raden de volgende familie activiteiten aan:

  • Stedelijk Museum Alkmaar - In het museum is er altijd van alles te doen en te leren. Bij binnenkomst staan er Anders-Kijken opdrachtkaarten klaar die je gratis kunt meepakken bij je bezoek. Aan de hand van creatieve opdrachten, die je samen of alleen kunt doen, wordt je uitgedaagd om aandachtig naar kunst te kijken. In de schoolvakanties zijn er familierondleidingen en workshops. 
  • Zee Aquarium Bergen aan Zee -  Zee aquarium Bergen aan Zee is machtig mooi om met je kinderen naartoe te gaan voor een leuk dagje uit. Zo zijn er meer dan 300 verschillende vissoorten te bewonderen!
  • Dierenpark Van Blanckendaell en Hoenderdaell – Ontdek de dierentuinen Blanckenendaell Park en Hoenderdaell, waar de dieren vrij rondlopen. Wandel tussen de dieren en geniet van de groene omgeving. . Naast de dieren vermaken de kinderen zich ook in de speeltuin. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Kortom het perfecte uitje voor het hele gezin!